Casa + teren, 270 mp, constructie 2015 , Timis

265000
PentruVanzare 320Supr. 3Bai 4Camere 1+pEtaj Login

Casa si spatiu comercial cu o suprafata de 320 de metri patrati este utila la 270 de metri patrati si teren pentru constructii de 2265 mp ideal pentru cei care doresc sa inceapa o afacere.

Terenul e complet împrejmuită și este accesat printr-o poarta care permite intrarea camioanelor. Perimetrul terenului este acoperit de stabilizat pentru drumuri care formează o bandă largă pentru circulația mijloacelor. Terenul este, de asemenea, complet, astfel construirea se poate extinde, de asemenea, afacerea lor.

Structura a fost construită în 2015, are o izolație de 12 cm, termică și acustică pentru a asigura un confort interior și economia de energie, și constă dintr-un spatiu comercial la parter de aproximativ 180 de metri patrati este un apartament la primul etaj de 90 de metri pătrați, plus un mare terasă. Apartamentul este accesat din exterior. Există un sistem de supraveghere video în interiorul și în afara structurii, conectate la rețeaua fără fir, astfel încât să puteți controla afacerea chiar și de la distanță.

Odată ajunși în fața intrării vă aflați imediat într-o sală mare și spre dreapta puteți vedea un contra-bar cu chiuvetă și diverse compartimente, care pot fi utilizate și ca un birou sau pentru alte scopuri. Din spatele tejghelei duce la o cameră mică pentru a fi utilizate de depozitare. In interior este un cazan pentru încălzirea apei. Cazanul este conectat la utilitatea locală la parter și în apartament la primul etaj. Camera are, de asemenea, o cameră mică la nord-est a frontului de la care aveți acces printr-o ușă situată pe latura. Peretele frontal al acestei camere integrează un sistem pentru a permite comunicarea cu clienții. Această cameră este, de fapt, a fost conceput ca un birou de bilete sau la birou pentru oamenii de vânzări.
De asemenea, există trei toalete publice pentru bărbați, pentru femei, cât și pentru persoanele cu handicap.

La primul etaj este accesat printr-o rampă externă, iar intrarea are un hol care separa apartamentul de birou. Birou, mobilat, este separat de un alt hol, care servește ca o funcție în sala de așteptare. Atât biroul cat și sala de asteptare pot fi accesate direct din  terasa.

Apartamentul  are două dormitoare duble mobilate, o baie complet  mobilata cu oglindă și o bucătărie complet echipată,  spatioasa, o camera de zi, luminată de cinci ferestre, dintre care, unul are vederea pe terasa. Langa baie, exisa suficient spațiu pentru a se obține o a doua baie, sau, acest spațiu, poate fi folosit ca depozit. Întreaga structură are un plan de siguranță cu stingătoare. De fapt, camerele apartamentului pot fi de asemenea folosite ca birouri. Usile si ferestrele sunt din PVC. Structura are conectarea la rețeaua de curent, fosa septica și sistemul de apă care funcționează cu pompe submersibile. În termen de un an, va fi posibil să se conecteze proprietatea la canalizare și apeduct. Radiatoarele, deja prezente, pot fi conectate la rețeaua internă de gaze, sau cu un cilindru cu GPL care urmează să fie plasate în exterior. Ea a vrut să părăsească proprietatea deconectat de la rețeaua de gaze naționale, pentru a oferi, de asemenea, posibilitatea de a realiza un sistem de încălzire Fancoils, mult mai eficient și economic.

ID 380

TELEFON 0723956719 / 0723421450 / 0256220443

Apa Apometre Canalizare Centrala Proprie Clima Gaz Grup Sanitar Gresie Faianta Parchet Termopan Termoficare
ID Proprietate: 380
Adresa Proprietate: Timișoara, Romania