Alegerea unei locuinte noi

In viata fiecaruia dintre noi se iveste un moment cand trebuie sa luam in considerare cumpararea unei noi locuinte. Motivele pentru aceasta necesitate pot fi diverse , de la marirea familiei, la nevoia de spatiu personal, la neconcordante intre nevoile noastre si ce ne ofera vechea locuinta si asa mai departe.
Indiferent care sunt insa aceste considerente, ne vedem pusi intr-o situatie care poate capata doua aspecte :

– fie suntem incantati de ideea de a ne muta intr-o casa noua si asteptam cu nerabdare momentul respectiv;
– fie suntem grabiti si vrem sa terminam cat mai repede problema achizitionarii unei case noi pentru a ne putea ocupa de restul chestiunilor cotidiene.

Avand in vedere faptul ca fiecare dintre noi avem criterii diferite si diverse dupa care alegem o casa, este usor de inteles de ce uneori aceste criterii nu coincid cu cele ale unui agent imobiliar experimentat, care ne-ar putea sfatui mai bine.
In timp ce noi putem cauta un loc spatios, aproape de oras, agentul imobiliar ne poate atrage atentia asupra lipsei de utilitati a spatiului si asa mai departe.

Agentia Imobiliara Cartier-RHM din Timisoara este alaturi de dvs.

Din 1998, fiind una dintre cele mai serioasa agentii din Timisoara, cu oferte active, actualizate zilnic si cu una dintre cele mai active prezente pe piata reala imobilara si in mediul on-line de specialitate.

Compara anunturi

Compara
Translate »