Auditari si relocari de chirii cu ajutorul RHM Timisoara

RHM Timisoara va ofera acum un serviciu nou, in vederea optimizarii valorii chiriei pe care o platiti pentru sediul, spatiile comerciale si pentru birourile inchiriate momentan de firma dumneavoastra, sau personale, folosite pentru desfasurarea activitatii. Cu ajutorul acestui tip de serviciu, va vom garanta nu doar ca veti beneficia de cea mai buna consiliere posibila, dar si ca va vom pune la dispozitie toate resursele agentiei noastre imobiliare pentru a ne asigura ca, impreuna cu echipa noastra de specialisti, veti gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al rapiditatii cu, care vom rezolva problemele.

De asemenea, acest serviciu vine in sprijinul dumneavoastra, in vederea eficientizarii si optimizarii suprafetei/spatiului / biroului inchiriat momentan de firma dumneavoastra. Pana la urma, daca nu va puteti desfasura activitatea intr-un mediu calm si profesionist, cum sa dati cel mai bun randament si sa va asigurati ca veti avea la dispozitie cele mai bune spatii de pe piata.

Noi vom identifica spatiile / birourile luate, momentan, in chirie de dumneavoastra si vom face un audit, o analiza a valorii chiriilor platite si a suprafetelor inchiriate, urmand a va prezenta solutiile gasite de catre noi si sa discutam care este cea mai buna solutie.

Solutia oferita de noi este RELOCAREA spatiului / biroului actual astfel:
• Relocarea din spatiul / biroul actual cu o chirie mare intr-un spatiu / birou similar din punct de vedere calitativ, dar cu o chirie mai mica.
• Relocarea din spatiul / biroul actual intr-un spatiu / birou mai bun din punct de vedere calitativ la aceeasi chirie sau chiar la o chirie mai mica.
• Relocarea din spatiul / biroul actual, cu o suprafata mare, intr-un alt spatiu / birou cu o suprafata mai mica in vederea micsorarii chiriei, in cazul restrangerii activitatii.
• Relocarea din spatiul / biroul actual, cu o suprafata mai mica, intr-un alt spatiu / birou cu o suprafata mai mare, in cazul extinderii firmei tale.
• Relocari din alte localitati in Timisoara, sau din Timisoara in alte localitati.
• Renegocierea cu proprietarul a chiriei actuale la o valoare mai mica.

Iti garantam ca in urma auditarii chiriilor tale, prin relocare sau renegocierea chiriei cu proprietarii, vom reusi sa obtinem pentru tine insemnate castiguri financiare, precum si un plus de imagine si de eficienta pentru firma ta.

Compara anunturi

Compara
Translate »