• aug.2017

  Apartament cu 2 camere, etaj 1, garaj cu c.f., centrala proprie, baie cu geam, balcon lung pe camera si bucatarie, vedere in gradina, parchet, clima, zugravit proaspat. pret 88.000 euro. Tel. 0723.226.536.

 • iul.2017

  Vila P+E+piscina+garaj, Suprafata construita = 280 mp; Teren = 920 mp.

  Parter – living, pranzitor, bucatarie, 1 camera, terasa mare, baie, camara

  Etaj – 3 dormitoare, 2 bai

  Intrare auto de pe 2 strazi, centrala termica proprie pe gaz.

  Pret = 650 euro/luna

   

 • iun.2017

  Intr-o piata atat de competitiva precum cea din tara noastra, este deosebit de important sa stim adevarata valoare a proprietatilor noastre, pentru a sti de unde pornim orice tip de discutie care va avea in vedere valoarea propriu-zisa a proprietatii noastre. (mai mult…)

 • Agentiile imobiliare care activeaza astazi pe piata din Romania sunt, in marea lor majoritate, rezultatul unui avant imobiliar cate a inceput in anii ’90 si care a ajuns sa creeze o intreaga piata imobiliara, cu tot felul de proprietati si care au reusit sa se impuna. Daca luam in considerare faptul ca agentiile imobiliare din Romania au avut de infruntat foarte multe dificultati, este de-a dreptul uimitor ca acestea au reusit sa isi pastreze clientela si chiar sa atraga clienti noi, prin gama variata de servicii oferite si prin profesionalismul de care angajatii acestora au dat dovada. (mai mult…)

 • In ritmul in care se desfasoara vietile noastre in ziua de azi, ne vedem de foarte multe ori pusi in situatia extrema de a nu ne putea imparti timpul si eforturile astfel incat sa putem sa administram toate
  proprietatile pe care le detinem in mod corect. Prin urmare, cum am putea sa ne asiguram ca timpul pe care il investim in administrarea proprietatilor noastre este folosit asa cum trebuie si ca ne folosim de toate avantajele pe care le-am putea avea?
  Deci cum am putea sa ne administram timpul asa cum ar trebui ? Pana acum eram obligati sa alegem ce probleme sa rezolvam prima data, insa cu siguranta trebuie sa existe variante mai bune, nu-i asa ? (mai mult…)

 • mai2017

  Daca ne gandim la cazul imobilelor noi si nu numai, se cer din ce in ce mai multe acte in cadrul evaluarilor facute pentru vanzarea acestora sau pentru inchirierea lor, printre care numeroase acte ce tin de specificatiile de siguranta ale imobilelor, dar si de alte astfel de specificatii. (mai mult…)

 • RHM Timisoara va ofera acum un serviciu nou, in vederea optimizarii valorii chiriei pe care o platiti pentru sediul, spatiile comerciale si pentru birourile inchiriate momentan de firma dumneavoastra, sau personale, folosite pentru desfasurarea activitatii. (mai mult…)

 • Este cunoscut faptul ca pe piata imobiliara imobilele, fie ca este vorba aici despre apartamente sau case rezidentiale, spatii pentru birouri sau hale pentru desfasurarea unor activitati comerciale, pot fi gasite la preturi mult mai mici decat cele normale, atata timp cat suntem dispusi sa analizam mai multe variante si sa ne gandim in mod foarte atent la toate posibilitatile existente.
  Daca cele mai multi dintre noi refuza cu desavarsire sa analizeze unele optiuni, exista clienti care vor sa beneficieze de cele mai bune oferte si sunt dispusi sa apeleze la toate variantele pe care le poate oferi o agentie imobiliara. (mai mult…)

 • Ce intelegem in prezent prin consiliere imobiliara ? Oportunitatea de a avea la dispozitie, la orice ora, serviciile unei echipe profesioniste de specialisti care sa va prezinte toate optiunile in ceea ce priveste piata imobiliara si sa va ajute sa faceti cele mai bune alegeri posibile.
  Prin consiliere imobiliara profesionista RHM Timisoara iti va putea raspunde, alaturi de specialistii din cadrul echipei noastre, la cateva intrebari esentiale, care sunt mereu in mintea clinetilor nostri si la care raspunsurile trebuie sa fie unele scurte, clare si concise. (mai mult…)

 • apr.2017

  Pe piata turistica din Romania alegerile de cazare sunt foarte putine, potentialii turisti fiind pusi in dificultate de fiecare data cand trebuie sa aleaga un hotel sau o pensiune in cadrul caruia/careia sa isi petreaca vacanta.
  Aceasta alegere este ingreunata si de faptul ca este nevoie ca aceasta alegere sa fie una buna, pentru ca noi, in calitate de turisti, sa ne putem relaxa si sa nu intampinam probleme inutile. (mai mult…)