GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Cartierele rezidentiale : astazi mai sigure si mai convenabile ca oricand !

Siguranta familiei noastre este de departe cel mai important lucru din viata fiecaruia dintre noi, punctul comun al nostru al tuturor si scopul catre care tindem cu
totii, pentru care facem cele mai multe eforturi si pentru care ne straduim sa alegem cele mai bune optiuni. Nu de putine ori ne-am stit cu totii in pericol, fie el
fizic sau psihic, cauzat de factori interni sau externi, care puteau sau nu sa fie preveniti si care puteau sau nu sa fie combatuti.

Daca factorii interni ce ne fac sa ne simtim nesiguri sunt de o alta natura si nu pot fi combatuti atat de usor, cei de natura externa ar trebui sa fie mult mai usor
de prevazut si de exclus din viata noastra de zi cu zi. Sunt cu atat mai greu de inteles motivele pentru care ne-am supune la actiunea unor astfel de factori si de
ce nu i-am evita daca avem aceasta posibilitate la indemana.

Ne asiguram ca toate aspectele vietii noastre de zi cu zi sunt cu totul acoperite, ne urcam in masina si ne punem centura de siguranta, alegem sa traversam strazile cu maxima atentie sau ne ducem la cumparaturi in magazine specializate pe produse bio, pentru a ne imbunatati conditia fizica mergem la sala si asa mai departe.
Ne petrecem deosebit de mult timp studiind fiecare oferta posibila de asigurare de viata, de asigurare a masinii sau a casei noastre, insa nu mereu luam in considerare aspecte care ar putea fi prevenite mult mai simplu.
Daca de cele amintite mai sus se poate face abstractie in mod obisnuit, siguranta casei noastre este un aspect foarte important de care nu ne putem lipsi.

In urma cu cativa ani, cartierele in care alegeam sa ne cumparam casa folosita pentru a ne intemeia o familie nu erau atat de importante, pentru simplul fapt ca
optiunile noastre nu erau nici pe departe atat de numeroase precum sunt in prezent.
Nascuti in epoca socialismului ce prindea avant indeosebi prin construirea de blocuri imense si inestetice, translocarea populatiei din mediul rural in mediul urbansi impunerea de modele stabilite de case, parintii nostri nu au avut niciodata optiunea de a isi alege modul in care aratau casele lor sau cartierele in care urmau sa isi creasca copii.
In afara de a asigura un apartament, de obicei prea mic pentru a putea asigura confortul necesar unei familii cu mai multi membri, conducerea statului nu se interesa in mod deosebit de bunastarea cetatenilor sai.

De aceea, apartamentele mostenite pana in ziua de astazi sunt reminescente ale epocii comuniste, ne-incapatoare pentru pretentiile si nevoile unei familii moderne, care isi doreste sa se bucure de o existenta linistita si sigura.
Din aceasta cauza, generatiile noi cauta noi spatii de locuit, care sa fie nu doar comode, dar si practice din punct de vedere locativ si nu numai.

Aici intervine, bineinteles, problema sigurantei. In mod tipic, un cartier in cadrul caruia exista doar blocuri foarte apropiate din punct de vedere spatial este unul
mai periculos, in care ne-ar fi frica sa ne crestem copiii si in care nu ne-am simti in siguranta in fiecare zi.
Ca si salvare, au aparut in tara noastra cartierele rezidentiale, care sunt menite nu doar sa ofere spatii de locuit, dar si sa creasca sentimentul de siguranta pe
care il putem avea in confortul propriei noastre case. Si daca nu avem parte de siguranta, la ce altceva ne-am putea astepta ?

Cartierele rezidentiale din ziua de astazi sunt nu doar apropiate de toate rutele de transport in comun, asigurandu-ne in mod clar posibilitatea de miscare in mod usor, fie in interes personal sau profesional, dar beneficiaza si de securitate proprie, prin angajarea unor firme de paza care sa ne ajute sa ne simtim in siguranta.
Asadar, de ce sa nu alegem posibilitatea de a ne simti in siguranta, in cartiere noi si confortabile, chiar azi ? Cu siguranta aceasta este o alegere de pe urma careia vor beneficia si copiii nostri, nu doar noi, avand astfel efecte pe termen indelungat si ajutandu-ne sa ne simtim perfect!

Comments are closed.

Translate »