1. Consiliere pentru obtinerea de credite bancare

Prin intermediul partenerilor nostrii din domeniul bancar iti oferim solutia potrivita de finantare in vederea modernizarii, construirii sau cumpararii de imobile, achizitiei de terenuri sau pentru dezvoltari imobiliare, fie ca este vorba despre credite Prima Casa, ipotecare, imobiliare sau de nevoi personale.

Serviciile financiare se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice pentru alegerea unei solutii de finantare optime.

Persoane fizice
– Credite de nevoi pesonale
– Credite pentru cumpararea sau construirea de locuinte
– Credite pentru achizitia de terenuri
– Credite pentru constructia de imobile
– Credite pentru refinantarea unor credite existente

Persoane juridice
– Credite pentru investitii imobiliare, achizitii imobile rezidentiale, sedii, birouri, hale, terenuri etc.
– Credite pentru dezvoltari imobiliare, in vederea construirii de blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale sau ansambluri imobiliare

2. Programul Prima Casa

3. Licitatii executari silite

Cartier-RHM este printre putinele agentii de consultanta imobiliara care inglobeaza in oferta sa generala si proprietatile imobiliare ce urmeaza sa fie executate silit. Compania noastra a incheiat parteneriate cu banci si societati de insolventa prezente pe piata din Timisoara, prin care acestea pun la dispozitia tuturor clientilor ofertele in curs de licitare.

De obicei, aceste proprietati sunt mai ieftine decat cele existente pe piata, doar ca va trebui sa intrati intr-o competitie cu alti candidati pentru a achizitiona proprietatea dorita.