Cum abordam problema auditarii chiriei ?

La o prima vedere, termenul de auditare a chiriei sau de relocare din spatiul pe care il ocupam paare foarte complicat, deoarece este foarte greu de inteles exact ce inseamna acest lucru fara a avea pe cineva care sa ne explice in detaliu. De aceea este nevoie de o explicatie comprehensiva , oferita de catre o echipa specialisti, precum echipa noastra de specialisti de la RHM Cartier Rezidential Timisoara.

Acesta este de fapt serviciu nou pe care ti-l oferim in vederea optimizarii valorii chiriei pe care o platesti pentru sediul, spatiile comerciale si pentru birourile inchiriate momentan de firma ta, sau de tine personal, in care iti desfasori activitatea.

De asemenea, acest serviciu vine in sprijinul tau, in vederea eficientizarii si optimizarii suprafetei spatiului / biroului inchiriat momentan de firma ta, pentru ca raportul pret/ calitatea serviciilor sa fie cu adevarat unul care sa merite.
Astfel, noi vom identifica spatiile sau birourile luate, momentan, in chirie de tine si vom face un audit, o analiza a valorii chiriilor platite si a suprafetelor inchiriate.

Solutia oferita de noi este relocarea spatiului sau biroului actual astfel:
– Relocarea din spatiul sau biroul actual cu o chirie mare intr-un spatiu sau birou similar din punct de vedere calitativ, dar cu o chirie mai mica.
– Relocarea din spatiul sau biroul actual intr-un spatiu saubirou mai bun din punct de vedere calitativ la aceeasi chirie sau chiar la o chirie mai mica.
– Relocarea din spatiul sau biroul actual, cu o suprafata mare, intr-un alt spatiu sau birou cu o suprafata mai mica in vederea micsorarii chiriei, in cazul restrangerii activitatii.
– Relocarea din spatiul sau biroul actual, cu o suprafata mai mica, intr-un alt spatiu sau birou cu o suprafata mai mare, in cazul extinderii firmei tale.
– Relocari din alte localitati in Timisoara, sau din Timisoara in alte localitati.
– Renegocierea cu proprietarul a chiriei actuale la o valoare mai mica.

Iti garantam ca in urma auditarii chiriilor tale, prin relocare sau renegocierea chiriei cu proprietarii, vom reusi sa obtinem pentru tine insemnate castiguri financiare, precum si un plus de imagine si de eficienta pentru firma ta. Asadar, nu ezitati sa ne contactati chiar azi si sa aflati cum puteti sa va reduceti costurile.

Compara anunturi

Compara
Translate »