Cum se procedeaza in cazurile executarilor imobiliare silite ?

Este cunoscut faptul ca pe piata imobiliara imobilele, fie ca este vorba aici despre apartamente sau case rezidentiale, spatii pentru birouri sau hale pentru desfasurarea unor activitati comerciale, pot fi gasite la preturi mult mai mici decat cele normale, atata timp cat suntem dispusi sa analizam mai multe variante si sa ne gandim in mod foarte atent la toate posibilitatile existente.
Daca cele mai multi dintre noi refuza cu desavarsire sa analizeze unele optiuni, exista clienti care vor sa beneficieze de cele mai bune oferte si sunt dispusi sa apeleze la toate variantele pe care le poate oferi o agentie imobiliara.

Asadar, de ce sa nu luati in considerare si varianta achizitionarii unui imobil care face obiectul unei licitatii , mai ales avand in vedere ca il puteti obtine la un pret mult mai mic decat cel de pe piata actuala ?
Cartier-RHM este printre putinele agentii de consultanta imobiliara care inglobeaza in oferta sa generala si proprietatile imobiliare ce urmeaza sa fie executate silit.
Compania noastra a incheiat parteneriate cu banci si societati de insolventa prezente pe piata din Targu Mures, prin care acestea pun la dispozitia tuturor clientilor ofertele in curs de licitare.

De obicei, aceste proprietati sunt mai ieftine decat cele existente pe piata, doar ca va trebui sa intrati intr-o competitie cu alti candidati pentru a achizitiona proprietatea dorita. Asadar, de ce sa nu intrati in cursa pentru o proprietate buna, ca raport valoare- pret si sa va asigurati ca veti avea in fata toate posibilitatile de pe piata?

Compara anunturi

Compara
Translate »