De ce ar trebui sa apelam la auditarea chiriei, suprafetei si relocarea sediului / spatiului / biroului nostru?

Acesta este un serviciu nou pe care ti-l oferim in vederea optimizarii valorii chiriei pe care o platesti pentru sediul, spatiile comerciale si pentru birourile inchiriate momentan de firma ta, sau de tine personal, in care iti desfasori activitatea. Agentia noastra imobiliara este dispusa sa va ofere consilierea necesara si sa va ajute sa fiti mai eficienti in alegerile dumneavoastra, scazandu-va costurile legate de inchirierea spatiului in care va desfasurati activitatea. Pana la urma, de ce sa nu apelam la o echipa de specialisti care sa ne ajute sa ne facem viata mai usoara si sa ne eficientizeze cheltuielile?

Acest serviciu are in vedere sprijinirea clientilor nostri, scopul nostru fiind eficientizarea si optimizarea spatiului inchiriat de firma dumneavostra in momentul in care alegeti sa apelati la serviciile noastre.
Insa ce putem face in mod punctual ?

Noi vom identifica spatiile / birourile luate, momentan, in chirie de tine si vom face un audit, o analiza a valorii chiriilor platite si a suprafetelor inchiriate.

Solutia oferita de noi este RELOCAREA spatiului / biroului actual astfel:
– Relocarea din spatiul / biroul actual cu o chirie mare intr-un spatiu / birou similar din punct de vedere calitativ, dar cu o chirie mai mica.
– Relocarea din spatiul / biroul actual intr-un spatiu / birou mai bun din punct de vedere calitativ la aceeasi chirie sau chiar la o chirie mai mica.
– Relocarea din spatiul / biroul actual, cu o suprafata mare, intr-un alt spatiu / birou cu o suprafata mai mica in vederea micsorarii chiriei, in cazul restrangerii activitatii.
– Relocarea din spatiul / biroul actual, cu o suprafata mai mica, intr-un alt spatiu / birou cu o suprafata mai mare, in cazul extinderii firmei tale.
– Relocari din alte localitati in Timisoara, sau din Timisoara in alte localitati.
– Renegocierea cu proprietarul a chiriei actuale la o valoare mai mica.

Prin urmare, va asteptam cu drag si va asiguram ca vom trata problemele dumneavoastra cu cea mai mare seriozitate si vom rezolva orice problema pe care ne-o veti prezenta, asigurandu-ne
ca firma dumneavoastra va castiga din punct de vedere finaciar in urma serviciilor noastre!

Compara anunturi

Compara
Translate »