Imobiliare – intre afacere si stil de viata

Stilul nostru de viata a evoluat foarte rapid in ultima vreme, avand in vedere faptul ca suntem mereu in miscare, in permanenta pe fuga si in continua dezvoltare ca si societate si ca specie.
Avem nevoia imperioasa de a ne stabili mereu limite noi, de a alege cai mai putin cunoscute, insa avem si tendinta de a ne conforma unor tipare ce nu par sa aiba sens, tipare impuse de noi pentru noi.

Este deci foarte greu de inteles cum se poate pune problema in asa fel incat sa vedem un tipar comportamental al oamenilor ca si specie si ca si societate evoluata.
De-a lungul timpului, am ales sa locuim in comunitati; insa aceste comunitati nu au fost mereu de un singur fel.
Astfel, se poate vorbi aici despre :

– comunitati nomade ce au avut ca punct de pornire un grup mic de oameni, mereu plecati in cautarea de resurse noi
– comunitati semi-nomade ce au avut cateva puncte stabilite ca si semi-permanente si care au constituit baza celor de azi
– comunitati stabile, precum marea majoritate a celor din ziua de azi, care au devenit satele, orasele si metropolele de mai tarziu.

Orasele din ziua de azi reprezinta, in mod evident, ultimul stadiu in evolutia asezarilor umane, ele fiind nu doar stabile si bine inradacinate in mentalul colectiv.
De aceea este foarte important ca oferta de bunuri imobiliare sa fie una foarte cuprinzatoare, care sa poata acoperi toate nevoile pietei si care sa fie corespunzatoare cu ceea ce vor generatiile noi.

Spre deosebire de generatiile trecute, acestea isi doresc camine tihnite, nu in mijlocul haosului urban , insa care sa fie in acelasi timp conectate la orasele mari si sa beneficieze de tot ceea ce inseamna utilitati moderne.
Aici intervine Cartier-RHM Timisoara, care va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de locuinte rezidentiale care in mod sigur vor fi pe placul dumneavoastra si va vor satisface cerintele.

Compara anunturi

Compara
Translate »