GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Piata imobiliara , in continua dezvoltare

Traim intr-o societate care se afla in continua dezvoltare, avand un avant uimitor in ultimul deceniu, de la apartamente rezidentiale la cele clasice si pana la vile sau case care sunt mai potrivite pentru cei cu familii mari. Toate acestea sunt acum puse la dispozitia clientilor mult mai usor prin intermediul agentiilor imobiliare, care au un portofoliu cuprinzator si care in mod sigur vor gasi ceva pe placul lor. O agentie imobiliara care se respecta va avea in portofoliul sau numeroase optiuni, pentru fiecare client :

– apartamente cu o singura camera pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc un loc doar pentru ei
– apartamente cu 2 camere in cazul in care doriti sa va intemeiati o familie si sunteti la inceput
– case pentru familiile numeroase si pentru cei care vor sa aiba mai mult spatiu la dispozitie

Insa acestea nu sunt singurele optiuni pe care vi le ofera o agentie imobiliara. Nu trebuie sa uitam de apartamentele si casele aflate in cartiere rezidentiale, in zone in plina dezvoltare si care sunt perfecte pentru familiile tinere, care isi doresc sa cumpere un apartament la un pret bun, dar care sa fie in acelasi timp potrivit pentru nevoile membrilor familiei si care sa le permita acestora accesul la tot ce au nevoie, de la gradinite sau scoli pentru cei mici, pana la magazine si mijloace de transport in comun pentru adulti.
Un cartier rezidential reprezinta in mod clar o varianta demna de luata in calcul, mai ales daca ne dorim sa scapam de agitatia din oras si vrem efectiv un nou inceput. Si cum sa incepem mai bine o viata linistita daca nu intr-un spatiu sigur, calm , si avantajos din toate punctele de vedere?

Un cartier rezidential trebuie sa aiba, asa cum am mentionat, numeroase calitati care sa il poata diferentia de clasicele apartamente care sunt la vanzare acum, iar o agentie rezidentiala buna va sti mereu sa faca o lista de argumente pro pentru cartierele rezidentiale.
Astfel, acest cartier trebuie sa prezinte urmatoarele trasaturi:

– sa fie amenajat intr-o zona unde sa existe acces la toate utilitatile orasului , de la apa, la canalizare si pana la banala energie electrica
– sa aiba acces usor la mijloacele de trasnport in comun, pentru rezidentii care nu au masina
– sa aiba suficiente locuri de parcare pentru aceia care isi doresc sa circule cu masina
– sa fie situate aproape de scoli/gradinite pentru cei care au copii
– sa aiba acces la centre de shopping
– sa aiba un pret competitiv in comparatie cu restul apartamentelor de pe piata.

In cazul in care ne dorim sa gasim un astfel de apartament sau casa, putem apela cu incredere la o agentie imobiliara serioasa, care sa ne ajute sa alegem cea mai buna optiune si care sa ne consilieze in consecinta.

Comments are closed.

Translate »