Spatiul personal si importanta sa in alegerea unei locuinte

Un studiu recent, realizat pe un esantion international de persoane si bazat pe raspunsurile oamenilor din diferite paturi sociale, a relevat faptul ca Romania conduce detasat la un capitol la care nu ne-am fi asteptat : nevoia de spatiu personal.
Daca in alte tari respondentii au afirmat ca nu au nevoie de mai mult de 50 de cm intre ei si persoana de langa, sa zicem la o coada de la un ghiseu oarecare, compatriotii nostri au raspuns raspicat ca au nevoie de cel putin 140 de cm. Un spatiu de altfel rezonabil, daca stam sa analizam problema.

Insa de unde izvoraste aceasta nevoie acuta de spatiu ? Putem spune ca este o ramasita, un fel de mini-trauma venita din anii comunismului, in care oamenii erau obligati sastea la cozi infinite pentru o bucata de paine sau o sticla de lapte, insa respondentii la acest chestionar apartineau mai multor grupe de varsta, asa ca se exclude acest criteriu.

Nevoia de spatiu este insa in mod clar o problema si trebuie luata in considerare pentru fiecare dintre noi, iar manifestarile sale se vad in mai multe spatii, pornind de la spatiul zilnic la spatiul pe care il avem la dispozitie in caminul propriu.

Cartier-RHM Timisoara va ofera acum posibilitatea de a locui intr-un cartier rezidential, care sa fie nu doar spatios si sa ne asigure spatiul de care avem nevoie, insa care sa ne si mentina conectati la toate utilitatile vietii moderne, de la energie electrica si pana la canalizare si apa curenta si pana la conexiunea la mijloace de transport in comun, in cazul in care nu beneficiem de o masina personala.

Compara anunturi

Compara
Translate »